Met veel plezier ben ik al 30 jaar werkzaam in de oppervlaktebehandeling en sinds enkele jaren doe ik dit als zelfstandig ondernemer waarbij ik bedrijven help om productieprocessen op te zetten of te optimaliseren. Dit kan zowel in de vorm van dagelijks management als ook in de vorm van het geven van advies in bijvoorbeeld de aankoop van machines maar ook bij kwaliteitsvraagstukken.

In het geval van kwaliteitsvraagstukken of klachtenafhandeling kan ik daar waar gevraagd mijn vaste juridisch partner inschakelen zodat u zich op dat gebied ook verzekerd bent van iemand met kennis van zaken.

In al mijn opdrachten heb ik veel aandacht voor de menselijke kant van de betrokkenen, ben ik voor iedereen gemakkelijk benaderbaar en breng ik altijd een stukje Brabantse gemoedelijkheid mee, waar ik in het land ook werkzaam ben.

Ik ben resultaatgericht en cijfermatig sterk. Door onder andere de bedrijfsresultaten van mijn opdrachtgever te analyseren kan ik bepalen waar verbeterslagen gemaakt kunnen worden en kan ik ook realistische doelen stellen en deze bereiken. Permanent monitoren van cijfers en resultaten maken het voor mij mogelijk om daar waar nodig snel aanpassingen te doen.